dissabte, 20 de juny del 2015

GUANYADOR DELS II JOCS FLORALS ESCOLARS DE CATALUNYA

Aquest curs l'escola ha participat, com va fer el curs passat, en els Jocs Florals de Catalunya que organitza el Departement d'Ensenyament. Després d'un llarg treball per part dels alumnes i guiats pels seus mestres, cal destacar que tots els treballs presentats han sigut finalistes i, per tant, podem afirmar que a l'escola Divina Pastora de Vinallop tenim uns xiquets i xiquetes que són molt bons escriptors. De tots ells, va haver un text que va destacar per sobre dels altres de la mateixa categoria i va ser guanyador a nivell de la nostra Delegació de les Terres de l'Ebre. El text guanyador va ser escrit per ADRIÀ REBULLIDA HERRERO amb el títol "El mariner de l'Ampolla"
Com a guanyador territorial va anar el dissabte 13 de juny a Barcelona, junt amb els altres guanyadors territorials de la resta de Delegacions de tota Catalunya. Els nervis estaven a flor de pell, per l'autor del text, per a la seva família i per al director de la ZER que els va acompanyar en tot moment. Erem conscients que era molt difícil guanyar però la gran sorpresa va ser quan va ser proclamat guanyador de tota Catalunya en la catergoria D (educació especial de primària). Els nervis van passar a emoció i les llàgrimes d'alegria i la tremolor de mans es van manifestar.
Des de l'escola i per part de tots els mestres de la ZER et volem felicitar i encoratgem a tots els xiquets a seguir treballant per a sumar més èxits. També donar les gràcies públicament al director de la ZER Carlos Blanch per acompanyar i representar l'escola i a les famílies que confien en l'educació pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada